Studying the impact of innovation on business and society

Ecommerce News nederland: eRetail Europe in teken van apps en gemak

via Ecommerce News nederland

eretaileurope

Wie het leven van de gestreste consument makkelijker maakt, wint de strijd van de online retail. Dit is één van de belangrijkste conclusies die werd getrokken tijdens de vierde editie van eRetail Europe, het jaarlijkse event van Emerce dat onderdeel is van Amsterdam eWeek. Enkele honderden genodigden verzamelden zich gisteren in Hotel Casa 400, waar tientallen sprekers zich uitlieten over de wereld van online business, marketing en technologie. […]

Analist Brian Solis van Altimeter Group sprak over generatie C, de generatie die altijd connected is en een ultieme klantervaring verwacht, simpelweg omdat ze weten dat het kan. Bijna negentig procent van deze generatie, kortom iedereen met een smartphone, is volgens hem bereid om extra te betalen voor een betere klantervaring. “Wie iets wil aanschaffen, raadpleegt eerst zijn telefoon. De gemiddelde consument kijkt 1500 keer per week op zijn mobiel en besteedt hier wekelijks ruim twintig uur aan. En of je dit nu een goede ontwikkeling vindt of niet, je mist de boot als je hier niets mee doet.” […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join Our Mailing List

You have Successfully Subscribed!

Stay Connected